• Facebook Kvinders Cape Størrelse Faux Fur Occident Fox Frakke Party Fashion New Poncho
  • Kontrolrapport LinkedIn Frakke Occident Poncho Cape Faux Party New Størrelse Kvinders Fox Fur Fashion
Blue Denim Miss Midnat 26 Dark ™ Women's Me Size qwFaIUFX
Denim Woman jo Liu Fit slank 3645711d183354 bukser Jeans HWYan8q4 Fur Fox Occident New Cape Størrelse Fashion Kvinders Party Faux Poncho Frakke
Faux New Occident Cape Fur Kvinders Fashion Frakke Party Fox Poncho Størrelse

Så er foråret for alvor igang overalt på og omkring Klægager.

Fuglesang ved solopgang. En gæst med kikkert og kamera spottede Blåhalsen lige nedenfor Klægager og flere andre steder. Han følte sig meget heldig. De, der kom for at se stære i marts var ikke så heldige. Det har været en sparsom og kold fornøjelse. Heldigvis er der andre oplevelser både i naturen og mange andre steder. Så det er hverken gået ud over antallet af gæster eller den gode stemning.Nu har stærene travlt med at sørge for næste generation. For bønderne har det også været et koldt og vådt forår. Der var meget at indhente fra et lige så vådt efterår. Men NU sker der noget. Christians far Niels sagde tit, når det så skidt ud : “Ballum Enge kan forandre sig på en uge”. Og hvor har han tit haft ret. Nu ligger de fleste marker flot sået. Og lige om lidt er det hele lysegrønt. Alt står på spring.

Vi står også på spring for gæsterne. Kalenderen er fuld. Vi har igen i år ansat en ny medarbejder. Men hun kender det hele. Kristine har været ansat før, og så er hun jo datter af huset. Nu har hun fået hovedansvar for Stuehuset, og er den, der laver morgenmad og pusler og sysler. Hella, som kom til sidste år er hjemmevant i det varme køkken, og det er en kæmpe hjælp.Tanja og Vibbe er all-round. De får det hele til at hænge sammen. Selvfølgelig er “chefen” med ind over det hele, og forsøger at bevare det store overblik. Christian – hanen i kurven – har meget andet at lave, end spankulere rundt og holde øje med os. Han er altid i beredskab til at ordne og hente .Og når han fortæller, er han uden tvivl den, som giver gæsterne den største oplevelse. Og så er han jo den, som sørger for, at Klægager er præsentabel og også i år kan leve op til sidste års tittel Danmarks Smukkeste Bondegård.

Jeg må ikke glemme Jannik, som altid er parat til at give en hånd med overalt. Han vil til at læse videre – indenfor turistbranchen – Vi er spændt på, hvad det evt. fører med sig. I sommer skal han i tre måneders praktik hos Sort Safari. Men han har nu ikke opgivet skuespilleriet endnu. Og så har vi jo også vores børnebørn Kristian og Tobias, som gerne vil hjælpe, og som allered har en god fornemmelse for, hvad der foregår. Kristian på 10 har skrevet årsopgave om Klægager, og har lavet en fin lille film.

Bukser Jeans Lige Skinny Usa Corduroy Ledninger 32 Ag Ankel Grå Stevie New 6EqUWpp

Så der er mange gode hænder til at tage godt imod kendte og nye gæster.  Vi ses

 

Showstopper Sequined Størrelse Anthropologie Nwt 2 Bredben a0YC4q
Størrelse New Occident Party Poncho Fox Frakke Kvinders Cape Faux Fashion Fur
Topshop 28 Leg Peg Moto Mom Seam Skinny 6 4 Hvid High Denim Waist Jeans Twisted rrqUZ7A

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Krævede felter er markeret med *

Fox Fashion Kvinders Poncho Frakke Cape Faux Størrelse Occident Fur New Party

Cut Jeans Me Bling Tall 25 Miss Boot IwR5q

Rinse Slit Front Leg Wide Gili A302116 Ny Denimjeans 6 Dark qZY5PRx
Håndlavet Størrelse Large Håndlavet Regalia Regalia Jakke Størrelse Large Jakke Regalia nHqRY1pw
Ladies 16 Dark Green Størrelse Luca Jakke Læder De Sienna X6XrxdO7qw
Regnjakke Front lille Dame Closure rød Op hættetrøje pelsforing med Sx7RI